Wat een week! De livegang van mijn website en de Facebookpagina, de aanpassingen op mijn profiel op LinkedIn, het heeft nogal wat los gemaakt! Niet alleen online (>3000 views op LinkedIn!!), maar vooral bij en in mezelf.

Daadwerkelijk publiekelijk voor mezelf gaan staan, voelt nog steeds onwerkelijk en mega spannend. Elke ondernemer zal herkennen dat beginnen met een nieuwe zaak, onzekerheid met zich meebrengt. Hoe je echter met die onzekerheid om gaat, is voor een ieder anders. Voor mij betekent het: aangaan die hap!

In de afgelopen jaren heb ik steeds meer mijn eigen weg gezocht en gevonden en daarmee is er ruimte gekomen. Niet alleen om met meer liefde naar mijn eigen achtergrond te kijken, maar ook om vanuit die ruimte en innerlijke kracht, kwetsbaar te zijn en te mógen zijn van mezelf.

’n Aantal jaar geleden kwam ik de uitspraak tegen die bovenaan staat: ‘Grenzeloze kwetsbaarheid is onkwetsbaar.’. Dat schoot raak, ik geloof daarin. De kaart waar hij op stond, kocht ik en staat sindsdien op een prominente plek in mijn huiskamer. Nog altijd brengt die uitspraak me steeds weer terug naar de persoon die ik wil zijn: kwetsbaar en vol acterend vanuit mijn innerlijke kracht.

Openbaar gaan met een onderwerp waar veel mensen het liever niet over willen hebben, in ieder geval niet openbaar, en waar ik zelf zó veel mee gestoeid heb: veel kwetsbaarder dan dit wordt het voor mij vooralsnog niet.

Hoe mooi is het dan om onverwacht terug te horen dat diezelfde kwetsbaarheid anderen inspireert om ook voor zichzelf te gaan staan en dat het leidt tot nieuwe keuzes in mijn eigen leven.

Ik was héél benieuwd hoe ik me zou voelen na de eerste week live. Hoewel ik natuurlijk gehoopt had dat de eerste aanmelding binnen zou zijn (resultaatgericht blijf ik immers ook!), ben ik ontzettend blij dat ik me voel zoals ik me voel op deze zondag: energiek, blij, dankbaar, vol leven en bovenal, geliefd!

BRING IT ON!

Fijne week!