Loopbaancoaching

Je komt in een situatie die je niet voorzien had. Een situatie die je werkleven op z’n kop zet. Daar de juiste begeleiding bij krijgen, is van groot belang om weer een plek in de arbeidsmaatschappij te bemachtigen waar je met plezier naar toe gaat en die past bij je mogelijkheden. 

Grofweg zijn er twee stromingen waarin ik je kan helpen:

1. Outplacement
De organisatie waar je al een hele periode van je leven hebt gewerkt, gaat reorganiseren en je wordt boventallig verklaard. Wat betekent dat precies? Je voelt je overweldigd door alles wat er staat te veranderen en je hebt nog geen flauw idee wat je nu wil / moet / kunt gaan doen. 
Ik help je om weer een helder hoofd en hart te krijgen. Doelen samen bepalen en ik sta naast je om de stappen te zetten die doelen te behalen. 

2. 2e spoor begeleiding
Je bent meer dan een jaar ziek en vanuit de Wet Verbetering Poortwachter heb je verplichtingen waaraan je hebt te voldoen. Een van die verplichtingen is dat je op zoek moet gaan naar een andere, duurzame baan die passend is bij je mogelijkheden. Maar wat zijn die mogelijkheden dan? En waar vind je die banen? En hoe ga je om met het achterlaten van je werkgever waar je met veel plezier gewerkt hebt? 
Ik help je om de regie weer in eigen handen te nemen. Jezelf te leren kennen in de nieuwe vorm tijdens en na je verzuim en keuzes te maken die daarbij passen. 

Zie jij hier een mogelijke match? Neem dan contact met me op, dan bekijken we samen of ik je kan helpen.