Teamcoaching

 In plaats van hier een mooi verhaal te vertellen, laat ik liever mijn referenten voor me spreken!  

Zoals mijn laatste werkgever aangeeft:
Wilma is een zeer gedreven collega die zowel aandacht heeft voor het individu, team als de opdrachtgever. De tijdelijke inzet van Wilma in ons Inhouse team heeft structuur, rust en aandacht gebracht waardoor de manager van de locatie ruimte en tijd heeft gekregen om ook onderwerpen op tactisch niveau op te pakken.

Zoals Inge aangeeft na 3 maanden met me gewerkt te hebben: 
Van ons team, heb jij een echt team weten te maken. Je hebt iedereen laten groeien en we zijn meer één geheel geworden dan dat we waren. We zijn een sterker en hechter team geworden dat één front vormt. Je voelt je nooit alleen. Je weet nu dat je collega’s en leidinggevende er voor je zijn. Dit heb jij voor elkaar gekregen door met ons te praten, naar ons te luisteren, ons te coachen en ons wijze lessen mee te geven.

Mij heb je als werknemer en als persoon geholpen om te groeien. Ik heb nieuwe inzichten over mezelf gekregen door mijn gesprekken met jou. Hier heb ik erg veel van geleerd over mezelf. Zowel in mijn privé leven als op mijn werk heb ik hier nu al profijt van gehad. Ik sta sterker in mijn schoenen, ben mijn emoties al meer de baas en heb meer zelfvertrouwen gekregen over mijn eigen kunnen.

Heb ik je interesse weten te wekken? Heb jij een team of meerdere teams waar wellicht ervaring ontbreekt of mensen juist vast lijken te zitten in een bepaald patroon? Neem dan contact met me op, dan bekijken we samen of jouw bedrijf en team(s) en ik een match zijn!