Individuele coaching

Sinds 2007 ben ik bewust bezig met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Door mijn eigen leerproces merkte ik dat mijn drive om anderen te helpen, groeide. Het was alsof het vlammetje dat er al was, steeds groter werd: als het mij lukt om mijn Eigen Leven te Vormen, dan kunnen anderen dat zeker!

Vanuit die drive begon ik te merken dat ik in zowel mijn privé als mijn zakelijk leven steeds meer mensen ging helpen. Nooit ongevraagd, want ieder zijn weg en tijd! Ik doe dat op een directieve en warme manier waarbij er geen goed of fout is.

Ben jij er klaar voor om je Eigen Leven te Vormen?
Klik dan door naar Individuele coaching en/of neem direct contact met me op!

Teamcoaching

In mijn jaren als accountspecialist binnen de uitzendbranche heb ik teams in verschillende fases mogen aansturen.

In de jaren na mijn reis naar Ethiopië heb ik meer en meer diepgaande coaching toegepast in mijn dagelijkse aansturing zonder dat dit functietechnisch gevraagd werd. In die jaren heb ik gemerkt dat ik iets te brengen heb in deze vorm van coaching. Teamleden ontwikkelden zich sneller en kregen meer rust doordat ze inzicht kregen in waar hun kwaliteiten en valkuilen lagen. Die rust zorgde voor betere resultaten richting team én klant. Hun inzichten verkregen ze door mijn eigen ervaring met systeemwerk om te draaien naar een directieve en warme manier van spiegelen. Een liefdevolle schop onder hun kont, zullen we maar zeggen!

Gedurende mijn meest recente opdracht waarin ik een combinatie functie had als teamcoach en accountspecialist heb ik mooie zaken ondervonden. Waar ik het voorheen als vanzelfsprekend vond om op een bepaalde manier een team te coachen, bleek dit nu van hele hoge toegevoegde waarde te zijn. Dat heeft er voor gezorgd dat ik er voor gekozen heb om vanaf mei 2019 ook teamcoaching aan te gaan bieden. Ik ben er namelijk erg goed in!
Heb ik de benodigde papieren al? Nee, nog niet. Heb ik de ervaring en de kunde? JA!

De grote vraag is dus: durf jij het voor jouw eigen team aan om buiten de gebaande paden van ‘de opleiding telt’ te gaan? Als dat zo is, dan hoor ik graag van je, ik weet zeker dat het je oplevert! Voor referenties kun je hier doorklikken of mijn LinkedInprofiel bekijken.