Schrijf je nu in!


Samen magisch kletsen!

Wat goed dat je er bent, welkom!

21 september 2022 geef ik de workshop ‘Samen magisch kletsen’. Een workshop voor moeders met dochters, vaders met zoons of de mix. 

Doel van de workshop: op een speelse manier kletsen met elkaar over wat er omgaat in hem/haar en jezelf waardoor je (nog) dichter bij elkaar komt.  

Inhoud:

Jij merkt dat je graag eens op een andere manier met je kind wil kletsen over zijn of haar belevingswereld van deze tijd, omdat daar in het dagelijkse leven weinig ruimte voor is door school/BSO/sporten/muziekles/etc.
Of omdat jullie het (nog) niet gewend zijn om met elkaar over gevoel te praten. 

In de afgelopen 2 jaar is er veel veranderd voor ons allemaal, dus óók voor onze kinderen. Nu het leven weer zo goed als normaal is, kunnen je ineens zaken opvallen in het gedrag van je kind die je eerder nog niet opgevallen waren. Dingen die bijvoorbeeld lastig zijn (geweest), zijn:
* het gemis van vriendjes en vriendinnetjes
* de moeilijkheden van lockdowns, het gebrek aan structuur
* mogelijk achterop geraakt op school.

Als moeder of vader zie je je kind ongelukkig zijn en je voelt je machteloos dat je je kind hier niet méér in kan helpen.
Of je ziet juist dat je kind naar binnen is geslagen, niet meer helemaal het kind is dat je voorheen heel goed kende. 

Ook de andere kant is natuurlijk aan de orde! Door de coronamaatregelen ben je veel dichter bij je kind gekomen dan voor die tijd. Heb je nu misschien wel de zorg dat je die band niet goed kan behouden nu alles weer zo goed als het oude normaal zijn. 

En daar gaat deze workshop over. Op een speelse manier gaan we met elkaar in gesprek door middel van kaartendecks (positieve affirmaties). Denk aan spreuken als ‘ik voel me veilig en beschermd’ of ‘ik ben Superman’. Samen kletsen we over wat de kaart met je kind en jou doet. Met de uitkomst ervan gaan jullie creatief aan de gang (denk aan met elkaar kleuren, verven, moodboards maken). Het resultaat neem je mee naar huis als reminder voor de tijd erna, zodat jullie ook thuis herinnerd worden de magische momentjes samen te pakken!

 Klinkt dit als een fijne manier om met elkaar even stil te staan bij hoe het met jullie gaat?
Meld je dan hierboven aan en ik stuur je z.s.m. de bevestiging toe!

Locatie: OC De Vlieren in Breda
Datum: 21 september 2022
Tijd: 14.30u tot 16.00u
Prijs: € 35,00 per ouder/kind combinatie exclusief BTW

Ik kijk ernaar uit jullie samen daar te zien!

Hartelijke groet,

Wilma 

Kijk ook eens op mijn LinkedIn of op mijn Facebook-pagina of klik hier om meer over mij te weten te komen!