Plus Size Coaching

Als vollere vrouw heb je het in onze westerse maatschappij behoorlijk zwaar te verduren. Het ideaalbeeld is nu eenmaal een slanke vrouw en de dagen dat Rubensvrouwen als aantrekkelijk werden bevonden, liggen ver achter ons. Vollere mensen worden als ongezond gezien en er komen de komende jaren alleen maar meer (overheids)campagnes om gewichtsafname te bevorderen. 

Jij voelt je niet ongezond. Sterker nog, je zorgt goed voor jezelf en verstopt je niet voor de wereld. Je hebt niet het idee dat je zaken mist doordat je een kilo zwaarder bent. Je snapt dat je de mening van de buitenwereld niet kunt veranderen en laat je daar niet door leiden.

Maar toch…. voelt het ook niet okay dat je in een bepaalde categorie wordt geduwd als mensen je zien. Stel je jezelf wel eens de vraag: horen die kilo’s wel echt bij mij of zit er toch nog iets onder waardoor ik te zwaar ben? Weet je misschien al wel welke overtuiging je vast houdt d.m.v. de kilo’s en lukt het maar niet om die overtuiging aan te pakken. 

In al die gevallen ben ik er voor jou. Als ervaringsdeskundige ben ik als geen ander in staat om jouw gevoel te (h)erkennen en je die vragen op een warme en directe manier te stellen die jij jezelf niet wil of nog niet kunt stellen. Samen gaan we op zoek naar de inzichten die jij nodig hebt om die twijfels tot een zwijgen te brengen en je Eigen Leven verder te Vormen. 

Als dit je aanspreekt, hoor ik heel graag van je via deze weg.