Geen uitgebreide blog deze keer met overtuigingen en mijn ervaringen erdoorheen gevlochten. Deze keer een korte blog! 😉

Afgelopen dinsdag: een dag waarop ik weer zo duidelijk mocht voelen dat ik met de goede dingen bezig ben.

Het bezoekje aan Sissies in Roosendaal waar vanaf dit moment mijn flyers en visitekaartjes liggen, gaf me zoveel energie dat ik ’s middags in een ruk mijn gastblog voor wondervol.nl van Hermina de Vries schreef. Heerlijk als dat gebeurt, ik schrijf graag en als het dan zo vloeiend gaat: intens genieten. Zogauw de blog verschijnt, zal ik dat uiteraard melden!

’s Avonds lang gebeld met een vriendin die tegelijkertijd met mij naar Afrika vertrok, zij voor 11 maanden Zambia, ik voor 3 maanden Ethiopië. We springen beiden graag in het diepe en daar vinden we elkaar steeds weer in. Onderwerp van gesprek was onder andere alle ontwikkelingen van mijn ondernemerschap sinds 1 juni. Al pratend kon ik weer zo duidelijk voelen waarom ik mensen wil coachen om zichzelf te accepteren en gelukkiger in het leven te gaan staan! ’n Heel bijzonder gevoel wat me elke keer dat ik het mag voelen, weer verrast, zó diep als dat zit. Na jaren waarin ik elke keer een klein vlammetje van die innerlijke kracht kon voelen om het daarna weer langere tijd niet te voelen, voel ik me nederig dat ik in een fase terecht ben gekomen waarin die innerlijke kracht volop naar boven komt. Volledig keuzes maken vanuit mijn gevoel is nog steeds niet altijd makkelijk, dat vereist oefening. Het is echter heerlijk dat ik er steeds gemakkelijker bij kan en dat ik daarmee mezelf op volle waarde schat. Ik hoop dat ik anderen daarmee mag blijven inspireren en hen ook op hun weg mag helpen!

Voor nu gaat de laptop dicht en ben ik een paar dagen genieten van en met mijn mannen. Ik wens jullie mooie dagen toe en tot volgende week!