Live coaching

Door middel van een intake leren we elkaar beter kennen. We bepraten waarom je komt en wat je wil bereiken in een coachingstraject.
Wanneer je besluit verder in zee te gaan met mij, zullen we elkaar een aantal keer ontmoeten waarin we aan de slag gaan met je doelstelling. Dit traject duurt 3 tot 4 maanden.

Ben jij klaar voor deze weg? Klik dan hieronder en ik neem uiterlijk binnen 48 uur contact met je op!

Wil je meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen als volle(re) vrouw? Klik dan door naar Plus Size Coaching!

 

 

 

 

 

 

 

Online Coaching

Door middel van een intake leren we elkaar beter kennen. We bepraten waarom je komt en wat je wil bereiken met de coaching.
Het eerste gesprek is bij voorkeur live, zodat we echt even kunnen voelen of de energie van ons beiden bij elkaar past. Immers is het belangrijk dat jij je veilig bij mij voelt, ook online en dat ik goed kan invoelen wat jou drijft en waar je mogelijke knelpunten zitten. Het vervolgtraject gaat online via Zoom of Microsoft Teams.

Is dit jouw weg? Klik dan hieronder en ik neem uiterlijk binnen 48 uur
contact met je op!

 

Wil je meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen als volle(re) vrouw? Klik dan door naar Plus Size Coaching!

 

 

 

Groepscoaching

Voel jij je prettiger om in een groep je ervaringen en zoektocht te delen met gelijkgestemden? Dan is de groepscoaching iets voor jou!
In een kleine groep van 4-6 personen bespreken we elke sessie een thema wat het beste aansluit bij jullie eigen doelstellingen. Op deze manier kun je van elkaar leren en ben je elkaars spiegel. Je ondervindt steun en begrip van anderen die met dezelfde emoties stoeien en daardoor kom je zelf beter in je kracht te staan. De begeleiding van deze sessies gebeurt door mij.
Ook bij deze vorm is er een intake, zodat ik tijdens de sessies er voor kan zorgen dat jouw eigen doelstelling genoeg aan bod komt en ik je kan triggeren daarin.
Deze vorm van coaching is bij uitstek geschikt voor de volle(re) mensen
onder ons!

Is dit iets wat jou aanspreekt? Klik dan hieronder en ik neem uiterlijk binnen 48 uur contact met je op!