Na een aantal weken geen blog gepost te hebben, kriebelt het, dus ik wil jullie in ieder geval laten weten dat ik er nog ben!

Deze zomer is behoorlijk pittig geweest en dat is nog niet helemaal voorbij. Zoals ik afgelopen woensdag al postte op Facebook hebben vorige week zowel mijn vader als moeder in het ziekenhuis gelegen en is daar veel aandacht naar toe gegaan. Helaas was de opname van mijn moeder geen nieuwtje, het was de 7e keer in 6 maanden tijd. Tel daarbij op dat mijn broer en ik haar noodgedwongen hebben moeten verhuizen naar een zorgappartement, we druk zijn met de verkoop van haar huis en we eind september eindelijk (na 9 jaar!) een diagnose voor haar ziektebeeld, dan denk ik dat je er enigszins een beeld bij hebt dat mijn pijpje even helemaal leeg is.

Gelukkig gebeuren er ook hele mooie dingen! Eind augustus bleek ik sneller dan gedacht al zwanger te zijn van onze tweede spruit! Na een spannende start verloopt de zwangerschap hartstikke goed en kijken we er naar uit om straks met z’n viertjes te zijn.

Zakelijk gezien zie en voel ik dat ik zoveel te brengen heb en de maanden dat ik nu bezig ben met Plus Size Coaching bevestigen dat alleen maar. Een grote uitdaging gezien de moeilijk te benaderen doelgroep, dus dat is iets om me blijvend goed op te beraden.
Hoe ga ik de waarde die ik heb, kunnen bieden aan al die mooie, leuke, lieve, zichzelf onderwaarderende vollere vrouwen? Leuk om mee bezig te zijn en ik kijk er naar uit om de komende maanden nog veel meer de verdieping op te zoeken.

Voor nu ga ik goed voor mezelf zorgen, zorgen dat mijn energielevel weer richting het oude level gaat, zodat ik de komende maanden door kan knallen!

Tot snel onderweg!

Liefs,
Wilma