Welkom bij Wilma Taa Coaching!

Wat fijn dat je er bent.

Misschien ben je heel bewust op zoek naar een coach. 
Misschien zijn dit je eerste stapjes om uit te zoeken wat coaching is en of het iets voor jou kan zijn. Of zit het er tussenin, :-).
In alle gevallen, of je uiteindelijk kiest om je te laten coachen of niet, alleen voor de keuze je te verdiepen, wil ik je graag al een complimentje meegeven: dat vraagt namelijk moed! Of je het nu zelf al ziet of niet, ;-). 

Wat kan ik voor jou doen? 

Jij stoeit met je lichaam. Het stoort je dat er zoveel oordelen over mensen als jou uitgestort worden via de media en het helpt jou niet om positiever naar je gewicht te kijken. Ongeacht of dit onder- of overgewicht is. 
Je voelt dat er een ander mens aanwezig is onder die kilo’s of juist de niet aanwezige kilo’s. 
Je bent nieuwsgierig naar wat jouw gewicht en je lichaam je eigenlijk te vertellen hebben en wil dat nu wel eens uit gaan vinden. Ondanks al die stemmen in je hoofd die zeggen dat de oordelen van anderen kloppen. De stemmen die zeggen dat je lui bent en niet genoeg zelfdiscipline aan de dag legt. De stemmen die zeggen dat je wanhopig aan het schoonheidsideaal wil blijven voldoen en daarom niet alles mee eet. De stemmen die zeggen dat je overdrijft als je praat over je ondergewicht.  

En daar kan ik jou in ondersteunen. Als jouw Door Dik en Duncoach gebruik ik mijn jarenlange ervaring met patronen doorbreken en diep naar binnen kijken om jou liefdevol te ondersteunen. Warm, oprecht, humorvol en direct waar het nodig is, spiegel ik jou en gaan we samen aan de slag om die persoon onder jouw (niet aanwezige) kilo’s te ontdekken. Met als doel dat jij beter in je vel komt te zitten, letterlijk en figuurlijk, dat jouw lichaam het lichaam is waarvan je voelt dat dit JOUW lichaam is, zonder mogelijke ballast van het verleden. Mooi vooruitzicht?

Is die weg naar een passend gewicht een gemakkelijke weg om te vinden? Niet altijd, ik praat uit ervaring. Is het waardevol? Absoluut! Je gaat de connectie tussen veel aspecten van je leven en je over/ondergewicht op een veel diepgaander level vinden dan je ooit voor mogelijk had gehouden. 

De manieren waarop we dat samen kunnen doen, vind je hieronder.
Wil je meer over mij weten? Klik dan door naar ‘Wie ben ik?’ en/of mijn blogs en laat je alvast inspireren!

Liefs,

Wilma Taa

P.S. Heb je vragen en/of opmerkingen die je niet op mijn site beantwoord ziet? Aarzel dan niet om me een berichtje te sturen. Dit kan door op deze link te drukken.

Individuele coaching

Loopbaancoaching